TARO op Facebook

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2021Een jaar geleden heeft onze website een behoorlijke vernieuwing doorgemaakt waarin toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en de juiste informatie over training bij ons centraal stond. Veel cursisten lezen dan ook met plezier onze blogs en overige informatie die bij ons online staat.


In het afgelopen jaar ontvingen wij steeds meer vragen van niet cursisten (mensen van buitenaf) die toevalligerwijs op onze website terecht gekomen waren. TARO ziet een groeiende behoefte naar o.a. informatie en expertise die bij ons op de website beschikbaar gemaakt zijn.


Vandaag hebben we opnieuw een stap gemaakt door ons aan te sluiten bij Facebook en ook daar onze kennis te delen met de rest van de wereld.


Het delen van kennis heeft tot doel dat er meer inzicht komt in het leven van een hond. Hoe voed je een hond op of wat houdt de taal van een hond in? Hoe kun je zien of stress de overhand neemt?


Relevante blogposts zullen ook op deze Facebook-pagina geplaatst worden. Op deze manier is het nog gemakkelijker om op de hoogte te blijven door ons daar te volgen (liken/vindt ik leuk). Interne berichten blijven enkel op onze website zichtbaar.


Wil je ons steunen of op de hoogte blijven via onze nieuwe Facebook-pagina? Het delen en liken ervan stellen we zeer op prijs!