Gratis online contactmoment en consult

Bijgewerkt op: 28 jan. 2021


Het Coronavirus en de maatregelen die daaruit voortvloeiden, heeft ervoor gezorgd dat de jachttraining van TARO geen doorgang meer kon vinden. Het stopzetten van de trainingen was voor TARO een moeilijke beslissing.


Wat TARO al vreesde gebeurde ook. De voortgang van de training en daarmee het contact met onze cursisten werd, door het stopzetten van de training, op een laag pitje gezet.

Het ziet er ook niet naar uit dat hier binnen afzienbare tijd verandering in komt.


TARO vindt het belangrijk dat dit contact zo snel mogelijk hersteld wordt, omdat de signalen die zij van cursisten ontvangt aangeven dat het gemis aan contact de training van de honden blokkeert.


Door middel van diverse online sessies via ZOOM wil TARO het contact met de verschillende groepen weer herstellen.


Tijdens de sessies kunnen we weer met elkaar praten en gezamenlijk bespreken wat de uitdagingen zijn die wij als trainers in de praktijk tegen komen nu we niet meer gezamenlijk kunnen trainen. Dit zullen interactieve sessies zijn waar iedereen de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen of om advies te vragen.


Met behulp van deze sessies willen we het werken met de bundels nog beter mogelijk maken en daarmee de ontwikkeling van onze honden onder de juiste begeleiding door te kunnen zetten.


TARO is begonnen met de voorbereidingen en zal alle cursisten tijdig van de benodigde informatie voorzien, waaronder hoe men zich voor dergelijke sessies kan voorbereiden.