Overige diensten

Wat doet TARO nog meer?

 

Naast jachttraining en hondentraining in groepen is er in sommige gevallen ook de mogelijkheid om privé een training te volgen. Vaak gebeurt dit om twee lessen in te halen die door ziekte gemist zijn. Ook honden die extra aandacht nodig hebben omdat hun gedrag in de groep voor wat problemen zorgt krijgen de mogelijkheid om een privéles te volgen.

Dagopvang

Zorgen wij voor uw hond op de dagen dat u even hondvrij wilt zijn of op de dagen dat u moet werken. Uw hond gaat zoals wij dat noemen in dagopvang.

Dagopvang wordt ook vaak gebruikt om de hond aan ons te laten wennen voor een langer verblijf bijvoorbeeld vakantie. In dagopvang krijgt de hond structuur aangeboden in de vorm van ontspanning, verzorging en rust.

UITLAAT SERVICE

Tijdens de uitlaat laten wij uw hond genieten van lange wandelingen en stoeipartijen.

De uitlaat wordt ook gebruikt voor honden die aan socialisatie tekort zijn gekomen.

Onzeker en bange honden leren in de uitlaat, dat er niet altijd gevaar dreigt. Ze leren vertrouwen op ons als leider.

Na afloop wordt de hond weer veilig thuis gebracht. In zijn eigen omgeving kan de hond uitrusten.

INTERNE TRAINING

Tijdens een interne training leren wij uw hond zich opnieuw te gedragen door de hond structuur te bieden. Wij stellen grenzen en leren de hond de spelregels hoe met ons om te gaan. De hond komt dan een tijdje bij ons logeren. 

Wij stellen de eigenaar regelmatig op de hoogte van het verloop van de training.

Daarna komt de eigenaar met hond in training. Dit is om de eigenaar te leren hoe de nieuwe situaties en de regels te handhaven.

©2020 TARO jachthondenschool