top of page
stadspark-staddijk-NOORD-nijmegen-dunken

Logeren bij TARO

Voor wie?

Eigenaren van honden die bij TARO een jachtopleiding volgen, in dagopvang verblijven of deel uitmaken van onze uitlaatservice, kunnen hun hond tijdens langere afwezigheid (bijvoorbeeld vakantie) bij TARO verantwoord onderbrengen. Dit kan variëren van enkele dagen tot enkele weken of soms wegens ziekte van de eigenaar tot enkele maanden.

Onze opvang voor langere tijd is kleinschalig. Maximaal 7 honden.

Werkwijze

In de zomer worden de  honden iedere dag in een bosrijke omgeving uitgelaten. In de lente, de herfst en de winter gebeurt dit op de terreinen van Leisurelands in de omgeving van Nijmegen. Deze terreinen zijn op de website van Leisurelands te bekijken.

Na thuiskomst, tussen 13.00 en 14.00 uur, wordt de hond verzorgd en krijgt, indien dat gewenst is, extra voeding.

Daarna gaan de honden rusten. Die rust hebben de honden nodig om in balans te blijven. Een hond die uit balans raakt, omdat hij te weinig rust krijgt, voelt zich niet prettig.

Rond 18.00 gaan we opnieuw met de honden weg. Ze krijgen ruim de tijd om zich te ontlasten. Hierna is het tijd om te voeren.

Rond 20.00 uur gaat de kennel dicht en gaat het licht uit. De dag is ten einde.

Omdat TARO kleinschalig is krijgen de honden individuele aandacht. Dit gebeurt tijdens de wandelingen, maar ook in de kennel. Gepaste aandacht is voor een hond erg belangrijk.

 

De honden krijgen door deze dagindeling ook de structuur die iedere hond nodig heeft om in balans te blijven.

Honden die bij ons logeren ontlasten nooit in hun kennel. Door deze aanpak blaffen ze zelden.

De dag begint voor hen vroeg en eindigt om 20.00 's avonds.

Mocht u uw hond aan ons willen toevertrouwen, kunt u altijd op afspraak een kijkje in onze kennel nemen. Op deze wijze ziet u enerzijds waar uw hond tijdens uw afwezigheid verblijft.

bottom of page